Home
Shop
Wishlist0

HAWA .... SEGALANYA DISINI UNTUK WANITA ! EACH TUESDAY

[Readystok] Pop it Sensory Rainbow Fidget Toy Push Bubble Stress Relief Monstessori Baby Kids Toy Popit poppit

RM25.00

Buy Now Compare
Availability: 150 in stock
SKU:HM1010722

5 MANFAAT PERMAINAN POP IT

#1 PERMAINAN YANG MENGHIBURKAN
Sudah semestinya permainan ini memiliki manfaat yang dapat menghiburkan penggunananya, sama seperti yang dimainkan oleh anak-anak. Permainan yang viral ini banyak dimainkan oleh seluruh pelusuk dunia.

#2 MENINGKATKAN PERKEMBANGAN SENSORI DI KALANGAN KANAK-KANAK
Permainan pop it ini mampu meningkatkan perkembangan sensori dan motori anak dalam meningkatkan dan melatih kognitifnya. Termasuk perkembangan komunikasi antara anak dan kita sendiri.
Dengan permainan ini, sekaligus dapat melatih anak-anak untuk meningkatkan perkembangan sensori dan motorinya dan permainan itu juga mampu melatih perkembangan otot anak.

#3 MENGHILANGKAN STRESS
Mainan Pop it dikatakan sebagai salah satu mainan yang dapat dijadikan sebagai alat penghilang stress. Bukan kata budak-budak, malah orang dewasa pun boleh. Orang dewasa lagi banyak stress oooo.

#4 MEREDEKAN KERESAHAN
Selain stres atau penat, mainan ini juga dapat mereda kecemasan atau ketakutan anak-anak. Tak jarang mainan ini banyak digunakan bagi anak-anak dan remaja dengan autisme, ADD dan ADHD karena sifatnya yang dapat menenangkan saat dimainkan.

#5 MENINGKATKAN BONDING ANTARA IBU AYAH DAN ANAK-ANAK
kalau nak beli jangan beli untuk anak je, beli sekali untuk mak ayah. Permainan ni kalau untuk anak-anak kecil, jangan dibiarkan dia main sorang-sorang. Memang tak berguna la beli permainan tu. Beri perhatian atau masa untuk bermain dengan anak-anak. Raikan apa juga cara permainan dengan menggunakan pop it ni.

Barulah anak rasa mereka dihargai.

[Package include]
1 x Stress Reliever Toy

Kenapa perlu dapatkan dari kami?
➡️Postage dalam masa 24jam
➡️Jika anda tidak berpuas hati dengan produk kami, kita akan refund 100%

Nota :
Jika belian untuk dijadikan HADIAH, sila CHAT untuk dapat kami berikan SPECIAL GIFT NOTES.

Back to Top
Product has been added to your cart